nieuws

Zurich komt met mkb-pakketpolis

Archief

Zurich heeft een nieuwe pakketverzekering ontwikkeld voor ondernemingen tot en met 25 medewerkers, waarbij de premie wordt afgestemd op het risicoprofiel van de onderneming.

Het Zurich Zeker Ondernemen Pakket omvat verzekeringen in drie modules. Onder de categorie Bezit vallen gebouwen-, inventaris/goederen-, bedrijfsschade-, winkelgeld- en glasverzekeringen. De module Bescherming bestaat uit een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven, een rechtsbijstandverzekering en een collectieve ongevallenverzekering. De categorie Mobiliteit bevat ten slotte een personen- en bestelautopolis, een vrachtautoverzekering, een schadeverzekering inzittenden, een transportverzekering eigen vervoer, een werk- en landmaterieelverzekering en een zakenreisverzekering.
In maart had Zurich al het A tot Z Pakket voor particuliere verzekeringen geïntroduceerd. Voor beide pakketverzekeringen kunnen offertes worden uitgebracht en berekeningen worden gemaakt met het softwarepakket Zurich Offertes Op Maat (Zoom).
Voor het Zeker Ondernemen Pakket geldt een pakketkorting die maximaal 8% bedraagt (vanaf vijf verzekeringen). Voor motorrijtuigen- en aanverwante verzekeringen geldt een maximale korting van 5%. Voor termijnbetaling wordt geen toeslag gerekend. Door het gebruik van BIK-coderingen, die de Kamer van Koophandel gebruikt om bedrijven in branches in te delen, wordt de dekking en de premie afgestemd op het risicoprofiel van de onderneming.

Reageer op dit artikel