nieuws

Zorgmodule op Avéro Achmea Online

Archief

Avéro Achmea Online, het extranet waar het intermediair polissen kan aanvragen en kan muteren, is uitgebreid met functies voor ziektekostenverzekeringen.

Het extranet Avéro Achmea Online waarop online schade- en bancaire producten aangevraagd en gemuteerd kunnen worden, is uitgebreid met een module voor particuliere ziektekostenpolissen. De zorgmodule omvat de volgende functies: premie berekenen, offreren, polis aanvragen, muteren, raadplegen, printen van offertes, polissen en declaratieformulieren.
Binnenkort kunnen ook collectiviteiten via de zorgmodule worden behandeld. Kort na de jaarwisseling wordt de module namelijk uitgebreid met de mogelijkheid dat een werkgever zelf personeelsgegevens muteert. “Een volgende slag is wellicht dat wij deze werkgeversfunctionaliteit koppelen aan inkomensverzekeringen”, zegt Harry Kiewiet, directeur Schade en Zorg.

Reageer op dit artikel