nieuws

Zoek.nl in zee met Financieel DienstenCentrum

Archief

Via de website financieel.zoek.nl kan de bezoeker persoonlijk financieel advies ontvangen. Hiervoor is de zoekmachine Zoek.nl een samenwerking aangegaan met het Financieel DienstenCentrum.

Naast actueel (financieel) nieuws kan de bezoeker op de site algemene informatie vinden over verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Wil men een persoonlijk advies of specifieke informatie dan moet contact gezocht worden via een informatienummer of via een ‘Bel me terug’ mogelijkheid. De bezoeker wordt dan teruggebeld op een tijdstip dat het hem uitkomt.
Doordat het Financieel DienstenCentrum over het land verspreid is, kan een adviseur in de regio bezocht worden. Twee jaar geleden maakte de hypotheekketen Financieel DienstenCentrum de omslag naar financiële planning.

Reageer op dit artikel