nieuws

Zilveren Kruis zet schijnwerper op ZilverBriljantPlan

Archief

Zilveren Kruis Achmea adverteert voor het eerst met het ZilverBriljantPlan, een aanvullende polis die al ruim een jaar bestaat.

Onder de noemer ZilverBriljantPlan kan een gezinsongevallenverzekering worden gesloten en/of een medische rechtsbijstandverzekering en/of (sinds het begin van dit jaar) een doorlopende reisverzekering. Het betreft aanvullingen op de particuliere ziektekostenpolis of op de ziekenfondsverzekering. Zilveren Kruis heeft een aanbieding voor wie nu (met ingang van volgend jaar) een of meerdere van deze dekkingen sluit. Nieuwe verzekerden krijgen op de gezinsongevallenverzekering in 2002 een korting van 25% op de maandpremie (normaliter ( 7 per volwassene en ( 3 voor kinderen vanaf vijf jaar) en hoeven ook de assurantiebelasting niet te betalen. De medische rechtsbijstandverzekering is voor nieuwe verzekerden volgend jaar geheel gratis (normaliter ( 4 per maand). Voor de doorlopende reisverzekering geldt ook een korting van 25% op de maandpremies (normaliter voor een volwassene ( 6,75, de partner ( 4,50, voor kinderen ( 2-( 4,50). De doorlopende reisverzekering kan worden uitgebreid met een dekking voor automobilistenhulp, vervangend vervoer, en een gelddekking.
Voor het product, waarmee Zilveren Kruis niet eerder aan de weg timmerde, wordt paginagroot in kranten geadverteerd. Het is overigens ongebruikelijk om voor een aanvullend product hele krantenpagina’s ‘te kopen’, maar Zilveren Kruis zegt te verwachten dat de advertentie ook een uitstraling naar hoofdverzekeringen zal hebben.

Reageer op dit artikel