nieuws

Ziektekostenportefeuille Amev naar De Amersfoortse

Archief

Binnen ASR (Fortis) gaat per 1 september de particuliere ziektekostenportefeuille van Amev over naar De Amersfoortse (onder voorbehoud van goedkeuring door de Pensioen & VerzekeringsKamer). Het gaat om circa 8.500 polissen (13.000 verzekerden).

Deze overdracht komt niet uit de lucht vallen. Onlangs werd het overdragen van Amevs ziektekostenportefeuille naar De Amersfoortse als ‘een optie’ bestempeld door ASR-topman Carlo de Swart.
De overdracht geldt voor alle particuliere ziektekostenverzekeringen van Amev Zorgverzekering NV inclusief de Standaardpolissen, de Standaardpakketpolissen, de Standaardpakketpolissen voor studenten en de zogenaamde ‘bloemetjespolissen’ (daguitkering bij ziekenhuisopname).
De premies blijven voor het lopende jaar gehandhaafd. De voorwaarden worden gratis uitgebreid. Zo kunnen de verzekerden voortaan gebruikmaken van de diensten van Managed Care, de afdeling van De Amersfoortse voor zorg- en adviesbemiddeling.
Van de twaalf direct betrokken medewerkers stappen er negen over naar De Amersfoortse. Amev zal overigens onder eigen label ziektekostenverzekeringen blijven verkopen.

Reageer op dit artikel