nieuws

Ziekenfonds Stad R’dam

Archief

Het eigen ziekenfonds van Stad Rotterdam, SR-Zorgverzekeraar, mag op 1 april van start gaan

“Ook SR-Zorgverzekeraar zal uitsluitend via het onafhankelijke professionele intermediair opereren in de markt”, heeft bestuursvoorzitter mr C.J. de Swart de assurantiebemiddelaars laten weten. Heling & Partners verhuisd – Het arbeidsdeskundig adviesbureau J.M. Heling & Partners is verhuisd naar de Groningerstraat 230 in Assen. Het telefoonnummer is 05920-736.16. Ziekteverzuim supermarkt – Het bureau AdMar heeft eind 1994 een telefonisch onderzoek gehouden naar de ontwikkeling van ziekteverzuim en arbeidsomstandigheden bij supermarkten. Een rapport kost f 550 excl. btw. Tel. 020-625.85.40 (drs Saskia Groot). Gezondheidsbeleving senioren – Eind deze maand start het bureau Mind Moves een ‘kwalitatief trendonderzoek’ onder senioren van 50 tot 65 jaar dat zich zal richten op hun gezondheidsbeleving. Dit onderzoek zal tweemaandelijks worden gehouden. Meer informatie: 020-623.54.65 (drs Danielle Hein). Arbo-inspectiepakket – Het Inspectie Plus Pakket (IPP) van het Nederlands Instituut voor Arbeidsomstandigheden (NIA) is nu ook beschikbaar voor distributie via arbodiensten. Zij kunnen het gebruiksrecht op deze methode verkrijgen door het aangaan van een licentie-overeenkomst met het NIA. Meer informatie: 020-549.85.51.

Reageer op dit artikel