nieuws

Zegering Hadders voor Laman Trip

Archief

Jan Zegering Hadders (58), thans bestuurslid van ING Nederland, volgt per 1 januari Diederik Laman Trip (58) op als bestuursvoorzitter van ING Nederland.

Zegering Hadders blijft daarnaast verantwoordelijk voor ING Wholesale Banking Nederland. Nick Jue (39), momenteel directeur Corporate Communications bij ING Groep, zal Laman Trip’s verantwoordelijkheden overnemen als directeur Corporate Communications & Affairs. Laman Trip gaat zich richten op persoonlijke activiteiten.
Hij startte in 1985 bij Westland/Utrecht Hypotheekbank, werkte onder meer bij Security Life of Denver in de Verenigde Staten en was lid van de directie van Nationale-Nederlanden en directievoorzitter bij RVS. Van 1996 tot 2000 was hij directievoorzitter van Postbank. Direct na de eeuwwisseling werd hij lid van het executive committee ING Europa, verantwoordelijk voor Retail. Begin 2003 werd hij benoemd tot bestuursvoorzitter ING Nederland.

Reageer op dit artikel