nieuws

Workshop Nibe-SVV over beleggen

Archief

Nibe-SVV organiseert vijf workshops voor het assurantie-intermediair rond het thema beleggen.

De workshop is bedoeld voor iedereen die in zijn (financiële) adviesfunctie wordt geconfronteerd met vragen over beleggen. Na het volgen van de workshop is de deelnemer in staat uit te leggen welke risico’s aan beleggen verbonden zijn en op welke manier risico en rendement samenhangen. Verder krijgt de cursist inzicht in de werking van de effectenmarkt en de werking van de belangrijkste op de effectenbeurs verhandelde producten.
De workshop dient als basis voor eventuele vervolgcursussen op het gebied van effecten en beleggen. De data voor de workshops zijn 26 april, 2, 7 en 17 mei en nog een op 6 juni. Plaatsen waar de workshop gevolgd kan worden, zijn Rotterdam, Eindhoven, Epe en Amsterdam. De kosten bedragen e 395. Na afloop ontvangen de deelnemers een certificaat en het levert NVA- en NBVA-leden zes PE-punten op.
Voor meer informatie: Nibe-SVV, Julia Laterveer, tel. 020-520.86.31 of e-mail j.laterveer@nibesvv.nl.

Reageer op dit artikel