nieuws

Wildbaan breidt diensten uit

Archief

De Wildbaan Groep, in juni overgenomen door de IFC Groep, breidt het dienstenpakket uit met marketing en opleidingen. Dit maakte IFC-directeur Guus Landheer bekend op een relatiemiddag van het bedrijf in het Zaantheater in Zaandam.

Het nieuwe onderdeel Wildbaan Marketing gaat de financieel adviseur ondersteunen bij het aangaan en onderhouden van de relaties. Hieronder vallen diensten als periodieke nieuwsbrieven, artikelen over financiële zaken, columns over financiële planning en leads via Startpunt Financial Planning (www.startpuntfp.nl). De Wildbaan Academy, eveneens een nieuw tak, gaat voornamelijk maatwerkopleidingen aanbieden. Daarnaast verzorgt de opleidingstak een aantal trainingen op basis van open inschrijvingen. Dit najaar staan trainingen rondom de thema’s: beleggen, pensioenen, Gidi, financiële planning en marketing op het programma. Wildbaan Academy gaat samenwerken met andere (opleidings)instituten, waaronder het adviesbureau D&O.
Tijdens de bijeenkomst in het Zaantheater kreeg mededirecteur Harry Kah, als grondlegger van IFC Software, overigens het ISO-certificaat uitgereikt uit handen van KPMG. Het ISO-certificaat geldt voor het vergelijkingsprogramma DiagnoseSuite, Polisbank (online polisvoorwaarden) en SureSite (een programma waarmee het intermediair een eigen website kan ontwikkelen).

Reageer op dit artikel