nieuws

Westland/Utrecht werpt zich op als site-sponsor

Archief

Westland/Utrecht Hypotheekbank (WU) heeft Kameleon ontwikkeld, een nieuwe service die het intermediair onder meer de mogelijkheid biedt om adviesmodules op zijn eigen internetsite te plaatsen.

De adviesmodules nemen de huisstijl aan van de site van de tussenpersoon. Bovendien kan de tussenpersoon via Kameleon de site dagelijks voorzien van financieel nieuws over onder meer verzekeringen en hypotheken. Elk kwartaal worden er nieuwe modules aangeboden. Voorlopig zijn er geen kosten aan verbonden voor tussenpersonen.
Voorwaarde is uiteraard dat de tussenpersoon de beschikking heeft over een eigen site; Westland/Utrecht is vooralsnog niet van plan sites te bouwen voor tussenpersonen. “We kunnen hoogstens een derde partij aanbevelen. Daar doen we nu onderzoek naar”, vertelt een woordvoerder.
Kameleon maakt gebruik van de techniek die door Nationale-Nederlanden (NN) is ontwikkeld voor VA-support, een onderdeel binnen NN ter ondersteuning van de verzekeringsadviseurs. Westland/Utrecht draagt gezamenlijk met NN zorg voor de beschikbaarheid, ontwikkeling en onderhoud van de inhoud op de site.
Tussenpersonen die zich opgeven voor Kameleon krijgen een starterspakket waarin de modules Euro, Wonen, Belastingplan 2001, Nieuws, Pensioen ABC, Beleggings ABC en Ziektekosten zijn opgenomen.
Bekijkjesite.nl
Om Kameleon te introduceren heeft WU het intermediair waarmee intensief wordt samengewerkt een brief en een herinneringsansichtkaart gestuurd die ondertekend is door de tussenpersoon zelf. Doel is de nieuwsgierigheid op te wekken. In de brief wordt de tussenpersoon gewezen op zijn eigen website, www.johnpietersen.bekijkjesite.nl. Dit is een website met informatie over Kameleon en een demo hoe het in zijn werk gaat. Via deze site kan de tussenpersoon een e-mail versturen voor het maken van een afspraak. In dit geval wordt John Pietersen bezocht door een accountmanager. In de eerste week van deze actie zijn er ruim zeventig brieven naar het intermediair verstuurd, waarvan er twintig positief gereageerd hebben. Binnenkort gaat er een mailing de deur uit van honderd brieven. Informatie over Kameleon is te vinden op de website www.bekijkjesite.nl.

Reageer op dit artikel