nieuws

Wellowell start hypotheekveiling

Archief

ING-dochter Wellowell is een nieuwe internetsite gestart, waarop bezoekers hun hypotheekofferte anoniem kunnen laten beoordelen door zo’n vijftig hypotheekverstrekkers.

Op www.internethypotheekveiling.nl kan de bezoeker een vragenlijst invullen aan de hand van de gunstigste offerte die hij heeft ontvangen. Vervolgens kan hij zijn aanvraag ‘veilen’ door de gegevens gedurende een werkdag anoniem ter beschikking te stellen aan de hypotheekaanbieders die zijn aangesloten op de site. Zij kunnen dan een betere aanbieding doen.
Internethypotheekveiling verzamelt de aanbiedingen in een database en verstuurt de voordeligste naar de bezoeker. Gaat deze in op het aanbod, dan ontvangt Wellowell provisie voor het aanbrengen van de nieuwe klant. Het omzetten van het aanbod in een offerte gebeurt offline.

Reageer op dit artikel