nieuws

Welke lanceert 65%-hypotheek

Archief

Inkoopcombinatie Welke Financiële Diensten (Hoorn) heeft een hypotheek gelanceerd waarbij geen inkomensopgave hoeft te worden gedaan, mits de lening lager is dan 65% van de executiewaarde.

Geldverstrekker van de 65%-hypotheek is GMAC Hypotheken (General Motors). De maximale lening bedraagt ( 500.000. Welke biedt al 60%-hypotheken van Direktbank Hypotrust en een 75%-hypotheek van BLG (maximale lening ( 250.000).
“Met name voor de doelgroep vijftig-plus biedt deze hypotheekvorm een legio aan mogelijkheden. Deze doelgroep beschikt namelijk over een groot deel van de aanwezige overwaarde op de Nederlandse woningportefeuille”, aldus Welke, dat aankondigt binnenkort nog een dergelijk product op de markt te brengen samen met een van haar partners. Naast de reeds genoemde zijn dat Argenta, NVB Vola en SNS Bank.

Reageer op dit artikel