nieuws

Wehkamp in zee met Clockwork

Archief

Wehkamp heeft een overeenkomst gesloten met Clockwork, onderdeel van ict-bedrijf Ordina, voor de verdere ontwikkeling en vormgeving van de website www.wehkamp.nl.

Via die website wil de thuiswinkel onder meer verzekeringen gaan verkopen (zie AM 1/2, pag. 1). In het Clockwork-bericht zegt Wehkamp de omzet via internet te willen verdubbelen. Die omzet zou tussen 1997 en 2003 zijn gestegen van e 0,5 mln tot meer dan e 100 mln. Wehkamp acht zichzelf daarmee de grootste internetretailer van ons land; volgens analistenbureau Forrester Research zou Wehkamp in Europa met online-verkoop de 11e plaats innemen.
Het klantenbestand van Wehkamp (1.300 medewerkers) telt meer dan vier miljoen huishoudens, goed voor een jaaromzet van ruim e 400 mln. De internetsite www.wehkamp.nl levert hieraan een bijdrage van 35%. Maandelijks krijgt de website 600.000 unieke bezoekers.

Reageer op dit artikel