nieuws

Wanadoo en ING met elkaar in zee

Archief

ING en internetprovider EuroNet Internet hebben een overeenkomst gesloten, die inhoudt dat bezoekers van de site www.wanadoo.nl voor financiële diensten worden doorverwezen naar sites van ING, waaronder Wellowell.

Wanadoo.nl is het consumentenmerk van EuroNet Internet. De portal bevat een afdeling over geldzaken, waar informatie wordt gegeven over verzekeringen, lenen en hypotheken. Voor meer informatie en het vergelijken en sluiten van producten wordt de bezoeker nu doorgeleid naar de ING-sites Wellowell, Internethypotheekwinkel.nl en Internetleenwinkel.nl. Voor informatie over beleggingsfondsen kan de bezoeker doorklikken naar Fundix.nl.
ING hoopt hiermee het bereik van de online-activiteiten te vergroten. Wanadoo.nl wordt maandelijks door 973.000 internetters bezocht, die samen 15,5 miljoen pagina’s op de site bekijken.

Reageer op dit artikel