nieuws

Vrieling Adviesgroep (NVA) koopt Bril in Hardenberg

Archief

Vrieling Adviesgroep uit Dedemsvaart heeft assurantiekantoor Bril (zeven medewerkers) in Hardenberg overgenomen.

Ook het makelaarskantoor en de Hypotheekshop-vestiging van Bril worden door NVA-lid Vrieling voortgezet. De provisie-omzet van Bril is circa ( 1 mln, aldus Gerrit Jan Vrieling, die meldt al lang op zoek te zijn geweest naar uitbreiding in de regio. “En toen kwam zomaar Albert Bril ons kantoor binnenlopen met de mededeling dat hij zijn kantoor wilde verkopen. Sinds de gemeentelijk herindeling hier, waarbij Dedemsvaart onder de gemeente Hardenberg is komen te vallen, wilden we graag een kantoor in de ‘hoofdstad’.”
Vrieling Adviesgroep (“provisie circa ( 5 à 10 mln”) zit behalve in Dedemsvaart en Hardenberg ook in Slagharen en telt in totaal vijftig medewerkers, inclusief de zeven Bril-medewerkers, die allen overstappen naar Vrieling. Het assurantiekantoor van Bril dat gevestigd was in Bergentheim (gemeente Hardenberg) is verhuisd naar Fortuinstraat 18 in Hardenberg, hetzelfde adres als dat van het makelaarskantoor. De hypotheekshop blijft gevestigd aan de Havenweg 60 in Hardenberg.

Reageer op dit artikel