nieuws

Vier finalisten voor titel ‘Leerbedrijf van het jaar’

Archief

VGZ Zorgverzekeraar (Tilburg), De Facility Management Group (Amsterdam), Van Lanschot Assurantiën (Den Bosch) en ABN Amro (Enschede) gaan op voor de finale van de verkiezing ‘Leerbedrijf van het jaar’.

De vier bedrijven zijn geselecteerd uit een aantal van vijftig financiële dienstverleners. De overeenkomst tussen alle bedrijven is dat zij gedurende het schooljaar 2000/2001 één of meer stagiairs van de MBO-opleiding ‘Commercieel medewerker banken’ of ‘Commercieel medewerker verzekeringen’ hebben begeleid.
Een vakjury, bestaande uit vertegenwoordigers van brancheorganisaties, de vakbeweging en het beroepsonderwijs, kiest de uiteindelijke winnaar, die op 19 november bekendgemaakt wordt gemaakt tijdens de landelijke finale in De Flint in Amersfoort.
Op de website www.leerbedrijfvanhetjaar.nl staat een kort profiel van de genomineerde bedrijven. Ook kan iedereen zelf een waardering geven voor de visie van elk van deze leerbedrijven op de bedrijfstak en de rol die het bedrijfsleven hierin speelt.
De verkiezing is georganiseerd door de onderwijsorganisatie Ecabo in samenwerking met de brancheorganisaties NVB, NVA, NBVA het Verbond van Verzekeraars. Daarnaast participeren het MBO-onderwijs en vakbond De Unie.

Reageer op dit artikel