nieuws

VGZ in zee met Hans Anders

Archief

Verzekerden van VGZ met een uitgebreide aanvullende polis kunnen nu gratis brillen en contactlenzen bij Hans Anders kopen.

VGZ heeft met de opticienketen Hans Anders afspraken gemaakt ten behoeve van de verzekerden met een uitgebreide aanvullende dekking (Plus, Optimaal of Jongeren Xtra) op de ziektekosten- en ziekenfondsfondsverzekering. Normaliter krijgen deze verzekerden eens in de twee jaar een vergoeding voor brillen en lenzen van maximaal ( 150 ‘per te corrigeren oog’. Bij Hans Anders kunnen zij eens in de twee jaar gratis een bril kopen (montuur en glazen plus eventueel ontspiegeling en het aanbrengen van een krasvaste laag). Lensdragers kunnen voor de periode van twee jaar gratis (halfjaarlijkse of maand-)lenzen krijgen. De betaling verloopt direct via Hans Anders.
VGZ sloot in 1999 al een contract met Hans Anders voor hoortoestellen voor verzekerden.

Reageer op dit artikel