nieuws

Verdeeld bestuur stapt op bij Actuarieel Genootschap

Archief

Het bestuur van het Actuarieel Genootschap, dat sinds april werd geleid door Alfred Oosenbrug, is vanwege interne onenigheid opgestapt. Het nieuw verkozen bestuur staat onder voorzitterschap van Herman van Loon.

Aanleiding voor het besluit om een nieuw bestuur te laten kiezen, was interne onenigheid over de implementatie van een nieuwe organisatiestructuur voor het genootschap, waaronder ook het Actuarieel Instituut valt, dat zich bezighoudt met uitvoerende taken. “Men kon het niet eens worden”, zegt het nieuwe bestuurslid Laurens Roodbol. “Daarom is ervoor gekozen om tijdens de ledenvergadering op 11 juli een nieuw bestuur te laten kiezen”. Geen van de oude bestuursleden heeft daarin zitting. Herman van Loon is de nieuwe voorzitter. Hij is directeur strategische projecten bij Ohra en volgt Alfred Oosenbrug op, die pas sinds april de voorzittershamer hanteerde.

Reageer op dit artikel