nieuws

Van Nierop breidt online beleggen uit

Archief

Aegon-dochter Van Nierop heeft het online beleggen bij Robeco Advies uitgebreid met gouden handdrukken, expirerende lijfrenteverzekeringen, afstorting van stakingswinst en opbouwende pensioenpolissen.

Online beleggen was sinds vorig jaar al mogelijk voor houders van de DGA Kapitaalrekening. Bedragen vanaf ( 150.000 kunnen door de polishouder 24 uur per dag direct worden belegd in een van de Robeco-fondsen op de Amsterdamse Effectenbeurs.
Verder krijgt de polishouder andere faciliteiten aangeboden, zoals: bevestiging per e-mail van elke transactie, inzicht de beleggingsportefeuille, toegang tot Iris Research en beurscommentaar, en telefonisch advies van een persoonlijk adviseur over aan- en verkoopbeslissingen. “Het biedt het intermediair de mogelijkheid klanten op een verantwoorde manier hun vermogen te laten beleggen”, aldus directeur Hans Wilkes.

Reageer op dit artikel