nieuws

Van Leeuwen verlaat Delta Lloyd

Archief

Rob van Leeuwen, directievoorzitter van het levenbedrijf van Delta Lloyd, heeft zijn functie neergelegd. Maarten de Groof is hem opgevolgd.

Van Leeuwen noch Delta Lloyd zijn erg spraakzaam over de reden van het plotselinge vertrek. Van Leeuwen (46), sinds 1996 in dienst van Delta Lloyd en sinds 1998 directievoorzitter Leven, houdt het op “persoonlijke overwegingen, waar ik verder niet op wil ingaan”. Van Leeuwen werkte vóór zijn Delta Lloyd-periode voor assurantiemakelaar Sedgwick. Hij zegt nog geen idee te hebben van een volgende baan: “Maar het lijkt me leuk om in deze branche terug te keren”.
Officieel treedt Van Leeuwen per 1 juni uit dienst. Echter, per direct is Maarten de Groof (44) al benoemd tot zijn opvolger. De Groof is sinds 1999 directielid van Nationaal Spaarfonds en later ook van Ohra. Zijn opvolger is nog niet bekend. Tot die tijd neemt hij de directietaak bij Nationaal Spaarfonds waar.
Rob van Leeuwen en Maarten de Groof.

Reageer op dit artikel