nieuws

Van der Held heet nu Vanbreda

Archief

Het Rotterdamse W.P. van der Held, een van de laatste zelfstandige beursmakelaars, gaat voortaan door het leven als Vanbreda Risk & Benefits.

De naam is afkomstig van het Antwerpse intermediairbedrijf Vanbreda, sinds 1996 eigenaar van Van der Held. In de gehele Benelux heeft Vanbreda 600 medewerkers in dienst, die op jaarbasis een omzet van e 75 mln realiseren. In ons land werken 45 mensen voor Vanbreda, dat de helft van zijn inkomsten genereert uit de provinciale markt en de andere helft uit co-assurantiezaken. Die omzet uit assurantiebemiddeling ligt naar schatting rond de e 4,5 mln.
Vanbreda wordt geleid door twee registermakelaars (RMIA): Cees Kuijlaars (algemeen directeur) en Peter van der Zwan (directeur makelaardij). Het NVA-lid wil in ons land uitgroeien tot een bedrijf met ongeveer honderd medewerkers. Vanbreda maakt onderdeel uit van het internationale netwerk Eos Risq, met assurantiepartners als Alexander Forbes (Engeland), Diot (Frankrijk), Assiteca (Italië) en Greco (Oostenrijk).

Reageer op dit artikel