nieuws

Van den Berk op rug FC Den Bosch

Archief

Van den Berk Financieel Adviesgroep staat komend seizoen op de rug van de shirts van eredivisievoetbalclub FC Den Bosch.

Het kantoor is tweeënhalf jaar geleden opgestart door directeur/eigenaar Frank van den Berk (31). In die korte periode heeft hij het bedrijf uitgebreid tot zes vestigingen en 34 personeelsleden. De vestigingen zijn in Schijndel (hoofdkantoor), Boxtel, Nistelrode, St. Oedenrode, Uden en Zevenhuizen. Daaronder zitten twee overnames: Wouters en de Kroon Assurantiën in St. Oedenrode en Sjef van Gennip Assurantiën in Uden.
Volgens Van den Berk kost het sponsorschap van FC Den Bosch per jaar “enkele tonnen”. Volgens hem kan het jonge bedrijf de expansie en de sponsoring uit eigen middelen betalen. “We hebben twaalf goede mensen in de buitendienst en daar valt of staat je bedrijf mee. We doen veel in de hypotheekmarkt en iedereen weet dat daar het nodige in te verdienen is. Verder doen we in effectenlease met Bank Labouchere en Aegon en bouwen we aan een goede schadeportefeuille.”
Dit jaar denkt Van den Berk een omzet van f 7 mln provisie te halen en daar onder de streep f 1,5 mln aan over te houden.
Frank van den Berk geeft nieuwe klanten een gratis seizoenkaart van FC Den Bosch.

Reageer op dit artikel