nieuws

Uniserv neemt This-mensen over

Archief

Het IT-bedrijf Uniserv Outsourcing (Lelystad) heeft vier medewerkers van het failliete softwarebedrijf This, actief in de pensioen- en levensverzekeringsmarkt, overgenomen.

Uniserv heeft samen met de andere gebruikers het intellectueel eigendom verworven van het softwarepakket This Life. Daarnaast heeft het IT-bedrijf vier medewerkers van het failliete Amstelveense bedrijf overgenomen: ht totale team dat gaat werken aan de verdere bouw van This Life, omgedoopt in Uniserv Life, bestaat uit zes mensen.
Uniserv is twee jaar geleden opgericht. De directie is in handen van Johan van Duinkerken en Pierre de Roy. Uniserv maakt onderdeel uit van de Davinci Groep, met vestigingen in Amsterdam en Rotterdam.
Twee jaar geleden nam het inmiddels failliete IT-bedrijf This een belang van 34% in Uniserv Outsourcing. This verkocht echter vorig jaar alweer zijn belang in dit bedrijf. Het geld was hard nodig om het hoofd boven water te houden.

Reageer op dit artikel