nieuws

Unigarant breidt evenementenverzekering uit

Archief

De vorig jaar geïntroduceerde Vergader- en evenementenverzekering van Unigarant is uitgebreid met drie rubrieken.

De verzekering kende al een annulerings-, storm- en reis- en ongevallendekking. Daaraan is nu een groepsannuleringsdekking toegevoegd. Hiermee zijn kosten als gevolg van het overlijden van een van de deelnemers aan het evenement verzekerd. De premie bedraagt tot vijftig personen 2,5% van het totale arrangement, voor iedere honderd personen extra komt daar 0,5% bij. Gaat hem om een groep van meer dan 450 personen, dan wordt de premie op aanvraag vastgesteld.
Verder heeft Unigarant een aansprakelijkheidsdekking voor de organisator ingevoerd. Deze verzekering regelt de aansprakelijkheid bij letselschade en schade aan eigendommen van medewerkers, bezoekers en vrijwilligers. De premie bedraagt e 45 per evenement en er geldt geen eigen risico.
Bruiloftsverzekering
Als laatste is in de Vergader- en evenementenverzekering een bruiloft- en huwelijksdagverzekering opgenomen. Deze dekt de kosten van uitstel of afgelasting als gevolg van overlijden, ernstige ziekte of ernstig ongeval van bruid en/of bruidegom, een van de familieleden in eerste en tweede graad of eventuele getuigen. Verder zijn meeverzekerd dagen van nationale rouw, het afbranden van de feestzaal en weersomstandigheden die het openbaar vervoer stilleggen. De premie voor deze dekking bedraagt 3% van de totale arrangementssom.

Reageer op dit artikel