nieuws

Unigarant

Archief

Unigarant

Unigarant presenteert zich nu ook op de website www.caravanstallingen.nl. Bezoekers van deze site kunnen er rechtstreeks de reis- en annuleringsverzekeringen sluiten.
Arbeidsvoorwaarden VGZ
Via een nieuwe softwareapplicatie kunnen de circa tweeduizend medewerkers van VGZ op hun pc hun persoonlijke arbeidsvoorwaardenpakket inzien en online wijzigingen aanbrengen en keuzes maken. De softwareapplicatie betreft ‘Flexibele Arbeidsvoorwaarden Online’ van het bedrijf LogicaCMG.
VGZ en Atos Origin
VGZ heeft het beheer en het onderhoud van de administratiesystemen in handen gegeven van Atos Origin. Het huidige systeem wordt op 1 oktober overgebracht naar het computercentrum van dit automatiseringsbedrijf. Als gevolg hiervan zijn 27 IT-medewerkers van VGZ in dienst getreden van Atos Origin.

Reageer op dit artikel