nieuws

Uitvaartpolis Monuta te koop op internetsite tussenpersoon

Archief

De natura-uitvaartverzekering van Monuta is voortaan rechtstreeks te sluiten via internet. Die mogelijkheid biedt de verzekeraar echter alleen via internetsites van tussenpersonen.

Monuta heeft hiervoor speciale internetpagina’s ontwikkeld, die eenvoudig gekoppeld kunnen worden aan een site van een tussenpersoon. Die hoeft daar niets voor te betalen en kan de modules laten aanpassen aan de kleur en typografie van zijn eigen website.
Monuta heeft nu vier modules ontwikkeld: Meest gestelde vragen, Bibliotheek (boektitels over overlijden en uitvaart), Rondleiding door een rouwcentrum en Natura-uitvaartverzekering. Via de laatste module kan direct een polis worden afgesloten. Op de speciale internetsite www.monuta-insite.nl kan een demonstratie bekeken worden van de uitvaartmodules.
Met een mini-Kever en een op de imperiaal bevestigde doodskist heeft Monuta de internetmodules onder de aandacht gebracht van duizend tussenpersonen.

Reageer op dit artikel