nieuws

Uitleg Telegraaf over lijfrentepolis

Archief

Dagblad De Telegraaf organiseert voor zijn lezers informatieavonden over het onderwerp lijfrenteverzekering.

De krant zegt op het idee te zijn gekomen na “een grote stroom vragen en reacties” op artikelen over dit onderwerp. Vooral over expirerende lijfrentekapitalen worden veel vragen gesteld. De krant houdt de info-avonden samen met de Vereniging Consument & Geldzaken en laat zich sponsoren door KBC Bank en Apple Tree. Dit Amsterdamse adviesbureau is ook betrokken bij de ‘consumentenlijfrentelijn’ van Consument & Geldzaken.
Volgens De Telegraaf zijn “enkele honderden aanmeldingen” binnengekomen, nadat in de zaterdageditie van 13 oktober een bon voor aanmelding was opgenomen. Inmiddels zijn twee info-avonden gehouden in Zwolle en Arnhem. Er volgen er nog drie: Eindhoven (5 november), Delft (12 november) en Hilversum (19 november). Telegraaf-lezers betalen ( 49,50 entreegeld.

Reageer op dit artikel