nieuws

Tweede hybride hypotheek van Bouwfonds

Archief

Naast de Beleggings Spaar Hypotheek heeft Bouwfonds een tweede hybride hypotheek gelanceerd: de Onbezorgd Wonen Hypotheek.

De hypotheek wordt gekoppeld aan een verzekering van Hooge Huys. De premie kan worden belegd in twaalf fondsen van Hooge Huys en zes fondsen van ABN Amro. Er kan ook worden gekozen de premie of een deel daarvan te storten op een spaarrekening, waarbij de te ontvangen rente gelijk is aan de te betalen hypotheekrente. Tussentijds wisselen tussen beleggen en sparen is mogelijk.
Het eventuele eigen vermogen dat wordt ingebracht, kan worden gesplitst in een opbouw- en een opnamedeel, zodat het te lenen bedrag kan worden verhoogd en de maandlast kan worden verlaagd. Het intermediair ontvangt 2% provisie over het leningbedrag.

Reageer op dit artikel