nieuws

Twee personenschadebureaus in regio Den Haag fuseren

Archief

De personenschadebureaus Mooyman & Partners (Voorburg) en Welling & Van den Bree (Pijnacker) zijn per 1 oktober gefuseerd. De nieuwe onderneming wordt actief onder de naam Mooyman & Partners Letselexpertise BV.

Het gecombineerde bureau start met vier letselexperts, te weten Abby Abhelakh, Fred van den Bree, Arno Mooyman en Roon Welling.
Welling en Van den Bree richtten eind 1997 hun bureau op, nadat zij beiden twintig jaar of meer bij SRK in Zoetermeer hadden gewerkt. Mooyman (vroeger actief bij BSA) en Abhelakh (voorheen bij Springer & Katz) waren begin dit jaar van start gegaan. De twee bedrijven, allebei aangesloten bij de Nationale Letseltelefoon, werkten al nauw samen.
Mooyman & Partners zetelt aan de Grevelingen 30, 2641 XZ Pijnacker, tel. 015-369.47.08.
De vier experts van Mooyman & Partners.

Reageer op dit artikel