nieuws

Twee kantoren erbij voor Pensioendesk

Archief

Pensioendesk Nederland heeft er weer twee vestigingen bij. De franchiseketen bestaat nu uit 33 pensioenadvieskantoren.

De eerste nieuwkomer is Windig Assurantieadviseurs in Amsterdam. Het reeds in 1916 opgerichte kantoor telt ruim twintig medewerkers. Directeur en pensioenadviseur is Pieter Kwak. Verder heeft Pensioendesk aan de keten toegevoegd het kantoor De Regt Financiële Planning in Lochem. De financiële dienstverlening van dit kantoor richt zich vooral op vrije beroepsbeoefenaren, zelfstandig ondernemers en vermogende particulieren. Directeur en pensioenadviseur is Wilfried Horck, die al eens een aantal boeken heeft geschreven over pensioen.
Eerder dit jaar trad Geerts Adviesgroep (Gemonde) toe tot Pensioendesk Nederland.

Reageer op dit artikel