nieuws

Tussenpersoon baalt van FDS

Archief

Tussenpersoon Klaas Arents van het kantoor Arents & De Jong in Oude Pekela voelt zich bekocht door inkooporganisatie FDS.

Naar aanleiding van een wervingscampagne van FDS onder het intermediair was Arents op 22 maart dit jaar naar hotel Schiphol gegaan. “We waren daar met veertig tot vijftig tussenpersonen. Het ging vooral over het verkrijgen van leads voor hypotheken. In dat verband kwam het maken en uitzenden van een tv-commercial aan de orde. We hebben elk f 7.500 betaald en zouden mogen rekenen op 125 leads.”
Feitelijk is de commercial in juni enkele weken op tv geweest. Half augustus zou uitzending van de spot hervat moeten worden, maar dat is voorlopig uitgesteld.
Arents zit in zijn maag met de gang van zaken. “Ik heb zes leads ontvangen, maar daarvan waren er drie dubbel. Ik heb een vreselijk belazerd gevoel.” Arents wil in contact komen met andere deelnemende kantoren. Zijn telefoonnummer is 0597-43.26.02, fax 0597-67.50.12.

Reageer op dit artikel