nieuws

Turien geeft korting op voertuigvolgsysteem

Archief

Klanten van volmachtbedrijf Turien & Co uit Alkmaar krijgen bij het sluiten van een autoverzekering korting op de aanschaf van een voertuigvolgsysteem.

Turien heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Tecnocon, fabrikant van het voertuigvolgsysteem Retreever. Dit apparaat is door de Stichting Certificering Motorrijtuigbeveiliging (SCM) gecertificeerd voor de hoogste beveiligingsklassen 4 en 5, waarbij de systemen worden gebruikt in combinatie met andere beveiligingsmethoden.
De Retreever berekent de locatie van een voertuig met behulp van het GPS-satellietnetwerk. Bij diefstal geeft het systeem de locatie van het voertuig via een GSM-verbinding door aan een meldkamer, waardoor de auto makkelijk kan worden opgespoord. Klanten die een autoverzekering sluiten bij Turien & Co krijgen korting op de aanschaf van de Retreever. Het systeem kost e 700 (ex btw) inclusief inbouw (normaal e 880). Het GSM-abonnement en het lidmaatschap van de meldkamer kosten samen e 18,50 per maand. Bij aanschaf krijgt de verzekerde tevens korting op de verzekeringspremie. Turien heeft volmachten van onder meer Delta Lloyd, Nationale-Nederlanden en AXA.

Reageer op dit artikel