nieuws

Ton van Bladeren geen vreemde voor Falcon

Archief

Ton van Bladeren (37) is de nieuwe manager Hypotheken bij Falcon Leven. Hij volgt Els Wiggers op, die is benoemd tot marketingmanager.

Van Bladeren is na zijn schooltijd gaan werken bij de Rabobank, waar hij diverse functies heeft vervuld. “Daar ben ik gevormd. Ik heb bij Rabo diverse branche- en interne opleidingen gevolgd; zo heb ik een opleiding gevolgd op de Rabo-academie.” Van Bladeren kwam gaandeweg tot de conclusie dat hij zich het liefst met hypotheken bezighoudt: “Een hypotheek is toch de kapstok van de totale financiële dienstverlening en het meest essentieel bij de financiële planning”.
Na vijftien jaar Rabobank maakte hypotheekadviseur Van Bladeren in 1999 de overstap naar Hypotrust. Daar kwam hij in zijn functie van extern coördinator Hypotheken veelvuldig in aanraking met Falcon Leven. “De laatste elf maanden heb ik samen met Rob Timmerman die is benoemd tot teammanager, al gekeken naar de administratieve processen bij Falcon en daarin veel verbeterd”.
Toen Els Wiggers vertrok als manager Hypotheken, werd Van Bladeren gevraagd voor die functie. Er blijft volgens hem nog veel te verbeteren bij Falcon Leven: “Het is leuk om dingen te veranderen. Destijds hadden we alleen te weinig tijd; dat is nu veranderd. We kunnen nog actiever proberen tijdwinst te boeken door meer werk te automatiseren. Daardoor schiet er meer tijd over om mee te denken met onze relaties”.

Reageer op dit artikel