nieuws

Systeemhuis ACT stopt met Administratie Service

Archief

Systeemhuis ACT (ING) is gestopt met ACT Administratie Service. Dit onderdeel, dat in 1999 van start ging, verzorgde de backoffice voor startende tussenpersonen.

De service was als een aparte organisatie gevestigd in de Spaanse Polder in Rotterdam en werkte op basis van het administratiepakket van ACT. Behalve de klant- en polisadministratie kon de tussenpersoon ook alle andere reguliere administratieve handelingen overdragen, van incasso- en grootboekadministratie tot schade-administratie en -correspondentie. Daarnaast bood de Administratie Service het intermediair ook ondersteuning in de vorm van mailings, collectieve mutaties en samenvoegen van bestanden.
“De verslechterde economische omstandigheden en het feit dat er niet genoeg animo is bij deze doelgroep zijn aanleiding om te stoppen”, aldus het systeemhuis in een reactie. Over het aantal tussenpersonen dat gebruik maakte van de dienst, doet ACT geen mededelingen. “Met de kantoren wordt individueel naar een oplossing gezocht”, aldus een woordvoerder.

Reageer op dit artikel