nieuws

Stoomcursus op cruiseschip

Archief

Dutch Insurance College (onderdeel Dutch Insurance Group) geeft binnenkort een stoomcursus Assurantie B (particulier en mkb) op het cruiseschip Queen Elisabeth.

De cursus (van 15 december tot en met 21 december) op het cruiseschip Queen Elisabeth vervoert de cursist van Southampton (Engeland) naar New York. De heenweg tot Southampton en de terugweg van New York zijn per vliegtuig. Onder voorbehoud van een plek aan boord van het vliegtuig en het schip is inschrijving nog mogelijk tot 22 november.
De stoomcursus wordt aangeboden voor e 2.995 per deelnemer. Het bedrag omvat de begeleiding, het gekozen arrangement en extra examentrainingen op 13 en 15 januari. Het examen vindt plaats op 21 januari. De deelnemer kan in aanmerking komen voor scholingsaftrek van 40%. Is iemand ouder dan veertig jaar, dan is aftrek van 80% mogelijk. Inschrijven kan de website www.startatp.nl.
De geplande cursus op het oefencircuit in Lelystad in combinatie met een Rijvaardigheid & Antislip training gaat niet door. Hiervoor waren te weinig aanmeldingen.

Reageer op dit artikel