nieuws

SNS-beleggingsplan met garantiekapitaal

Archief

Met het SNS TopSectorWinstPlan introduceert Hooge Huys Financiële Diensten een beleggingsproduct dat een gegarandeerd eindkapitaal oplevert.

Het product, dat via het intermediair wordt afgezet, belegt in vijf sectoren: Bank, Energy, Telecom, Healthcare en Technology. Hierin zijn bedrijven in de eurolanden, het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland, Zweden, Denemarken en Noorwegen vertegenwoordigd. Elk jaar wordt de beste sector achteráf bepaald en vastgeclickt.
Aan het eind van de looptijd van vijf jaar wordt het gemiddelde rendement van de geclickte sectoren berekend. Dit is het rendement dat door SNS TopSectorWinstPlan wordt uitgekeerd bovenop het garantiekapitaal dat na vijf jaar wordt uitgekeerd. De hoogte van de uitkering is niet gemaximeerd. De garantie die SNS bank afgeeft voor het winstplan bedraagt 98% van de inleg. Het geld staat echter niet vast. Omdat het een vrij verhandelbaar beursgenoteerd product is, is tussentijds in- en uitstappen altijd mogelijk. De garantie geldt dan niet.
De uiterste inschrijfdatum is 6 oktober. Het beleggingsproduct is beursgenoteerd en krijgt een eerste notering aan de Euronext Amsterdam op 11 oktober.

Reageer op dit artikel