nieuws

School of Finance voor flexwerkers opgericht

Archief

Nibe-SVV en uitzendorganisatie Tempo-Team hebben de School of Finance opgericht die opleidingen gaat geven voor flexwerkers in het bank- en verzekeringsbedrijf. De eerste opleidingen gaan volgende maand van start.

“Verzekeringsbedrijven en banken hebben een enorme behoefte aan gespecialiseerde flexwerkers”, zegt Dik van Velzen, woordvoerder van Nibe-SVV. De School of Finance leidt op voor 46 functies. De cursisten komen in dienst van Tempo-Team die het grootste deel van de kosten betaalt. Voor de verzekeringssector omvat het pakket een basisopleiding en twintig aanvullende opleidingen. De opleidingen variëren van enkele weken tot een jaar en zijn bedoeld voor starters en voor mensen die reeds werken (opleidingsniveau mbo/hbo). Het moment waarop, en de locatie waar, de opleidingen worden gegeven is afhankelijk van de behoefte bij de verzekeringsbedrijven.
Tempo-Team kan niet exact aangeven hoe groot de behoefte in de verzekeringsbranche is aan gespecialiseerde flexwerkers. “We gaan dit studiejaar driehonderd instromers afleveren”, zegt Karel Zwaan van Tempo-Team. “We weten wel, dat dit slechts een fractie is van wat nodig is.”
Tempo-Team heeft de (oud)medewerkers op de hoogte gesteld van de oprichting van de School of Finance en is deze week van start gegaan met radiospotjes en dagbladadvertenties. Ook via de site www.tempo-team.nl wordt informatie gegeven.

Reageer op dit artikel