nieuws

Samenwerking Anva en Infa

Archief

Systeemhuis Anva en softwarebedrijf Infa gaan samenwerken op het gebied van hypotheeksoftware.

Anva-gebruikers krijgen daardoor korting op de aanschaf van AfinHyp van Infa. Anva ontwikkelt op zijn beurt een koppeling waarmee AfinHyp en de Quantum-software van het systeemhuis “elkaar naadloos aanvullen tot één compleet klantbeeld”. Volgens partijen behoort dubbele invoer daarmee tot het verleden.
“De samenwerking met Infa past in de visie van Anva om software niet langer zelf te ontwikkelen maar te ‘partneren’ als die al kwalitatief hoogwaardig in de markt verkrijgbaar is”, aldus Anva-directeur Stoffel van Almkerk.
De gebruiker krijgt de beschikking over een Persoonlijk Financieel Overzicht, WFT Klantprofiel, scenario’s en berekeningen en een adviesrapport.

Reageer op dit artikel