nieuws

RVS opent site voor Turkse gemeenschap

Archief

ING-dochter RVS heeft een vernieuwde website gelanceerd, die mede gericht is op de Turkse gemeenschap.

De site is thematisch ingedeeld in onderwerpen als wonen, vervoer, uitvaart en dergelijke. Daarbij gaat men uit van de eigen cultuur. Het onderdeel Pensioen heeft bijvoorbeeld niet ‘eerder stoppen met werken’ als uitgangspunt, maar ‘terug naar Turkije’.
De website biedt verder een overzicht van alle producten en is niet alleen informatief maar ook interactief. Zo kan de bezoeker via e-mail een afspraak maken met een Turkse RVS-adviseur, brochures aanvragen en online vragen stellen. Premies laten berekenen, behoort eveneens tot de mogelijkheden.
Enkele elementen zijn Nederlandstalig: de premieberekening om juridische redenen en de RVS-vacaturebank, omdat sollicitanten sowieso de Nederlandse taal machtig moeten zijn.
De site is één manier om de Turkse doelgroep te benaderen. Daarnaast is er een Turkse telefonische helpdesk, de Turkse adviseurs en direct-mail

Reageer op dit artikel