nieuws

RVS breidt website uit

Archief

De loondienstorganisatie RVS heeft haar website uitgebreid met drie applicaties.

Het al eerder aangekondigde ‘MijnRVS’ biedt bestaande klanten de mogelijkheid persoonlijke gegevens in te kijken, te wijzigen en schades door te geven. Voor Turkse klanten wordt een homepage in de eigen taal ontwikkeld met informatie over wonen, vervoer, uitvaart en financiële diensten.
Verder zal de RVS-adviseur via internet geattendeerd worden op potentieel nieuwe klanten. Met deze Elektronische Leads Informatie Manager (Elim) krijgen buitendienstmedewerkers, maar ook doelgroepmanagers en externe partners, op een afgeschermd gedeelte van de website specifieke klantinformatie. Op dezelfde site kan worden aangegeven wat er met de informatie is gedaan en wat de resultaten zijn.
Het verstrekken van deze gegevens via internet is nieuw voor RVS en de adviseurs.”Daarom krijgt vooralsnog een kleine testgroep de informatie op deze manier. Met de ervaringen van deze groep, zal de site worden aangepast en mogelijk verbeterd. Pas dan zullen alle buitendienstmedewerkers met deze nieuwe manier van informatieverstrekking gaan werken”, aldus de RVS.

Reageer op dit artikel