nieuws

Roos niet terug naar DLNO

Archief

Thom Roos die deel zou gaan uitmaken van de raad van bestuur van Delta Lloyd Nuts Ohra, keert niet terug naar dit bedrijf.

Vorig jaar oktober deelde Delta Lloyd Nuts Ohra (DLNO) mee, dat Roos tot 1 januari een sabbatical leave had genomen. De fusie van Nuts Ohra met Delta Lloyd zou Roos (van huis uit Ohra-man) niet in de kouwe kleren zijn gaan zitten. Ook toen Roos dit jaar niet terugkeerde hield het concern naar buiten toe vol dat het ging om een sabbatical leave. Roos zou deze periode voor onbepaalde tijd hebben verlengd. DLNO geeft nu toe dat er problemen waren.
“Roos heeft de wens te kennen gegeven niet meer terug te keren” aldus het concern, dat vervolgens meldt dat Roos (!) hiervoor “de volgende overwegingen” had. “Delta Lloyd Nuts Ohra is na de fusie voortvarend uit de startblokken gekomen, Bij deze positieve ontwikkeling is evenwel ook gebleken dat er een verschil van inzicht bestond binnen de raad van bestuur over de aanpak op diverse beleidsterreinen. Juist in de startfase is eenheid van bestuur onontbeerlijk.”
Roos was niet voor commentaar bereikbaar.
Thom Roos, fusieslachtoffer.

Reageer op dit artikel