nieuws

ROI sluit overeenkomst met actuarieel bureau HV&P

Archief

Peter Blok heeft voor zijn Return on Insurance (ROI) een volgende zakenpartner gevonden: het Waddinxveense actuarieel adviesbureau Hersmis Verdonkschot & Partners (HV&P).

Na het accountantsbureau BDO Walgemoed en Ernst & Young Actuarissen is HV&P de derde zakenpartner van ROI, de websiteverzorger niet meegerekend.
Op de site van ROI stelt HV&P, dat zij bij haar relaties regelmatig in aanraking komt met tussenpersonen die individuele polissen sluiten, waar volgens haar gekozen had moeten worden voor een collectieve pensioenregeling. “De klant is hiervan de dupe. Wij zijn voorstander van een open-kostenstructuur, waarbij de provisie die door de verzekeraar aan de tussenpersoon wordt betaald, wordt verrekend met de kosten van het advies. Reeds bij kleine bedrijven wordt geld bespaard voor de relatie”, aldus HV&P.
Het bureau zegt de formule van ROI van harte te onderschrijven en er graag aan mee te werken. “Transparantie, samenwerken en een redelijke honorarium staan bij ons hoog in het vaandel.”

Reageer op dit artikel