nieuws

RMIA-register tot half november open

Archief

Makelaars in assurantiën kunnen zich nog tot 15 november aanmelden voor inschrijving in het RMIA-register (Registermakelaar in Assurantiën).

Dit register is in de plaats gekomen van de algeheel afgeschafte, althans niet meer beschermde, titel makelaar. Assurantiemakelaars die al in 2000 beëdigd waren, komen in aanmerking voor een overgangsregeling, die december dit jaar eindigt. Aanmeldingen zijn tot 15 november mogelijk, waarna nog dit jaar moet worden voldaan aan de eisen voor permanente educatie.
Vooralsnog verwacht de Stichting Assurantie Registratie meer dan tweehonderd personen en 105 bedrijven in het register in te schrijven. Het aantal nieuwkomers is beperkt: van de elf kandidaten slaagden er slechts drie voor de mondelinge test.

Reageer op dit artikel