nieuws

Rijnmond doet bij aov cabaretbonnen cadeau

Archief

Rijnmond voert actie voor de aov. Nieuwe verzekerden krijgen korting en het intermediair krijgt cabaretbonnen.

‘Rijnmond Ondernemers-AOV. Dat werkt een stuk leuker.’ Onder dit motto voert Rijnmond (DKV Nederland) actie voor de enige aov die deze verzekeraar voert. De actie geldt ook voor de startersvariant. Het intermediair krijgt bij het sluiten van elke twee aov’s twee bonnen voor een cabaretvoorstelling naar keuze. De actie loopt tot en met eind januari 2003. Tijdens de actieperiode krijgen de verzekerden 5% premiekorting op de totale premie voor het eerste jaar. Commercieel directeur Ron Meeuwis zegt desgevraagd dat het intermediair hierdoor weliswaar iets minder provisie krijgt, maar dat dit een beduidend stuk minder is dan de prijs van de cabaretbonnen.

Reageer op dit artikel