nieuws

Regionale campagne Algemeen Belang

Archief

Natura-uitvaartverzekeraar Algemeen Belang in Groningen houdt in de eigen regio aan een campagne. ‘Algemeen Belang. Leeft met u mee’, is de bindende reclamekreet.

Algemeen Belang heeft nieuwe commercials laten ontwikkelen door het Groningse reclamebureau HMA. De spots zijn te horen en te zien op de regionale radio en televisie. Verder verschijnen er advertenties in de lokale dagbladen. Het bedrijfslogo van de vliegende zwaan is “opgefrist”, terwijl de wolken op de achtergrond zijn verdwenen.
Het campagnethema ‘Leeft met u mee’ heeft ook betrekking op het werk van Algemeen Belang zelf, zo vindt de verzekeraar. Voor de nazorg en rouwverwerking bij sterfgevallen heeft de Groningse maatschappij namelijk een ‘nazorgadviseur’ in dienst genomen.

Reageer op dit artikel