nieuws

Raoul van Dort en Michel Drok weg bij Pals

Archief

Directeur Raoul van Dort is opgestapt bij de Pals Groep en is het bureau Van Dort Letselschade in Maastricht gestart. Met Van Dort is Michel Drok meegegaan, die drie jaar geleden door hem bij Pals werd binnengehaald

Van Dort kwam in 1990 in dienst bij de Pals Groep, waar hij begin 1995 tot de directie toetrad. Hij was oprichter van de Maastrichtse vestiging van Pals en trad vaak in lezingen en publicaties naar buiten als het gezicht van de groep. Drok werkte bij Andriessen & Geurst, een letselschadebureau dat voor verzekeraars werkt. Voor Drok was het destijds een bewogen overstap. “In februari 2000 haalde Raoul van Dort – indertijd vaak mijn opponent – mij weg bij Andriessen & Geurst. Die waren daar toen ook niet echt blij mee.”
Behalve Drok zijn twee secretariële medewerkers meegegaan naar het bureau van Van Dort en de echtgenote van Van Dort. Van Dort Letselschade werkt in beginsel op basis van no cure no pay. Het kantoor is gevestigd aan Het Bat 8 in Maastricht, tel. 043-354.00.41.
Het team van Van Dort Letselschade voor het nieuwe kantoor aan de oever van de Maas in Maastricht.

Reageer op dit artikel