nieuws

PVF Hypotheken wijst Zwitserleven de deur

Archief

PVF Hypotheken heeft de samenwerking met Zwitserleven beëindigd, vanwege de trage administratieve verwerking bij de verzekeraar.

Volgens PVF Hypotheken is de “snelheid en de foutenmarge in de polisverwerking beneden alle peil”. Een tweede reden om niet langer met Zwitserleven zaken te doen, is de digitalisering van de administratie bij PVF Hypotheken. Bij beëindiging van de verpanding worden de originele polissen niet meer teruggestuurd naar de verzekeraar, maar worden ze digitaal opgeslagen. Zwitserleven zou de originele polis wel terug willen ontvangen.
PVF zegt met andere partijen nog in gesprek te zijn over de digitalisering. “Maar omdat bij hen de administratie wel op orde is, ligt het daar heel anders”, aldus PVF.

Reageer op dit artikel