nieuws

Polisvoorwaarden Avéro digitaal

Archief

Avéro Achmea heeft alle polisvoorwaarden gedigitaliseerd, ook die van levens- en zorgverzekeringen en van hypotheken. De voorwaarden zijn in te zien op het extranet van Avéro (Dotnet) en via de bouwers ABZ en IFC Groep.

IFC biedt al enige tijd op de pagina www.polisbank.nl de mogelijkheid tot het inzien van polisvoorwaarden. Volgens de internetsite zijn er momenteel duizend voorwaarden van schadeverzekeringen in te zien, afkomstig van 74 maatschappijen. Voor e 175 per jaar kan een tussenpersoon de meest actuele voorwaarden inzien. ABZ biedt op de website www.abzatrium.nl een vergelijkbare dienst.
Avéro claimt de eerste verzekeraar te zijn die het gehele pakket aan voorwaarden aan (in potentie) alle tussenpersonen digitaal aanbiedt. Avéro garandeert de meeste actuele gegevens in de bestanden te hebben en geeft aan dat er zoek- en printfuncties zijn.
Carel Meijboom, Jeroen van Kuik en Marleen Piek beelden, met Leeuwarden op de achtergrond, de digitalisering van Avéro uit.

Reageer op dit artikel