nieuws

Personenschade- organisatie PEP professionaliseert

Archief

Het Platform Experts Personenschade (PEP) is bezig met een verdere professionalisering. Buiten de maandelijkse lezingen komen er vanaf volgende maand ook themabijeenkomsten waarmee studiepunten van de Orde van Advocaten behaald kunnen worden.

Het project ‘PEP-Talks’ omvat een serie lezingen waarin specifieke jurisprudentie of een algemeen onderwerp door prominenten uit de personenschadewereld worden behandeld. De eerste van drie bijeenkomsten in het Utrechtse Oude Tolhuys is op 15 mei (van 16.00 tot 20.45 uur). Prof.mr. Ton Hartlief bespreekt dan de recente jurisprudentie van het aansprakelijkheidsrecht en mr. Rob Elzas de rechtspraak over omvang en begroting van personenschade. Per e-mail kunnen vooraf vragen worden gesteld. Voor niet-leden bedragen de deelnamekosten e 210. Voor meer informatie: peptalks@velperpoort.nl.

Reageer op dit artikel