nieuws

Periodiek onderzoek naar volmachtkantoren

Archief

Bureau D&O in Hoevelaken start deze maand een periodiek onderzoek naar de ontwikkelingen en prestaties van volmachtkantoren in ons land. De rapportage is telkens een maand later.

De deelnemende kantoren aan deze benchmarking krijgen elke twee maanden een enquêteformulier met vragen over het volmachtbedrijf. Daarbij is gekozen voor vaste thema’s: financieel (onder meer teken- en winstcommissie, provisieafspraken met subagenten, schadelast), personeel (onder meer arbeidsvoorwaarden, productiviteit, schadeafhandeling), automatisering (onder meer kosten, conversies, automatische aanlevering en beveiliging), en verzekerden (rentabiliteit, segmentatie, contactfrequentie). Naast de afzonderlijke thema’s worden vragen over de actualiteit gesteld.
De kosten voor deelname bedragen e 50, ex btw (inclusief toezending rapport).

Reageer op dit artikel